Φριτάτα με λουκάνικο chorizo

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

100 γραμμάρια τυρί καμαμπέρ
100 γραμμάρια ροκφόρ
150 γραμμάρια γραβιέρα
8 ολόκληρα αυγά
2 βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
2 ασπράδια
200 γραμμάρια χοιρινό chorizo κομμένο σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας γάλα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το chrizo κομμένο σε φέτες, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.

Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αυγών μαζί με τις πατάτες. Αφήνουμε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά ακόμα.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr