Στο σκοτάδι βυθίστηκε το Εθνικό Στάδιο Χανίων

Εθνικό Στάδιο Χανίων χωρίς ρεύμα! Η ΔΕΗ προέωη σε 24ωρη προειδοποιητική διακοπή ρεύματος στην αθλητική εγκατάσταση που ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού λόγω χρεών προς την επιχείρηση.

Κλειστές για 24 ώρες θα μείνουν σήμερα οι εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου Χανίων και του κολυμβητηρίου της πόλης, καθώς η ΔΕΗ, προχώρησε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης των δύο εγκαταστάσεων που ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, λόγω χρεών προς την επιχείρηση.

Εάν εντός της εβδομάδας δεν πληρωθούν οι οφειλές προς την επιχείρηση, την επόμενη εβδομάδα η διακοπή ηλεκτροδότησης θα διαρκέσει 48 ώρες και αν και πάλι δεν καταβληθεί το χρέος, οι διακόπτες θα κατέβουν για 72 ώρες στις 29 Οκτωβρίου, για 98 ώρες στις 5 Νοεμβρίου, ενώ από τις 12 Νοεμβρίου η διακοπή θα είναι οριστική.

Την οφειλή παραδέχτηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, Ιπποκράτης Μανιουδάκης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι, με επιστολή του προς την Περιφερειακή διοίκηση της ΔΕΗ, ενημέρωσε την επιχείρηση πως έχουν ήδη εγκριθεί επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 220.000 ευρώ, τα οποία είναι θέμα χρόνου να εκταμιευθούν και να πληρωθεί η επιχείρηση.