Σκότωσε τον αδελφό του, με μαχαιριά στο πόδι!

Ένας έντονος οικογενειακός καυγάς στο χωριό Δάφνη Πυλίας στη Μεσσηνία βάφτηκε με αίμα και κατέληξε σε τραγωδία.

Το βράδυ της Παρασκευής, ένας 50χρονος, μετά από αντιπαράθεση με τον αδελφό του, του κατάφερε χτύπημα με μαχαίρι στο πόδι με αποτέλεσμα να του κόψει την κεντρική αρτηρία!

Τα δυο αδέλφια διαπληκτίστηκαν για άγνωστη αιτία έξω από το σπίτι τους, γύρω στις 20:00 και σύμφωνα με μαρτυρίες, συνεπλάκησαν. Όταν ο 37χρονος τραυματίστηκε, προσπάθησε να φτάσει αιμόφυρτος ως το αυτοκίνητό του, αλλά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος όπου ξεψύχησε από την ακατάσχετη αιμορραγία πριν προλάβει κάποιος να τον βοηθήσει.

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 50χρονος αδελφοκτόνος παρέμεινε στο σπίτι του και περίμενε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας που έφτασαν λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν.

Στα πρώτα του λόγια, ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το μαχαίρι για να αμυνθεί όταν το θύμα του επιτέθηκε. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται και, μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία, ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.