Αληθινό το UFO των Χανίων;

H φωτογραφία που τράβηξε στην παραλία του Μπάλου στα Χανιά ζευγάρι Γερμανών τουριστών και απεικονίζει άγνωστο αντικείμενο που μοιάζει με UFO είναι 100% αληθινή! Οι ίδιοι οι Γερμανοί, άλλωστε, διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι πρόκειται για αυθεντική λήψη! Αλλά πλέον η αιτίασή του επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά μέσω ψηφιακής απεικόνισης, στην οποία υποβλήθηκε η φωτογραφία!

Η ιστοσελίδα abovetopsecret.com, που ασχολείται με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και μελετά πιθανά UFO, εντόπισε τη φωτογραφία και την επεξεργάστηκε με τη βοήθεια ειδικών για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για 100% αληθινή φωτογραφία.

Ο Τζεφ Ρίτσμαν, συνεργάτης της AOL και του History Channel σχολίασε στη σελίδα: "Στα 26 χρόνια εμπειρίας μου έχω δει ελάχιστες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από UFO. Η συγκεκριμένη είναι συναρπαστική και δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βρω μία λογική εξήγηση όμως κατέστη αδύνατον!".

Ο Ρίτσμαν υποστηρίζει ότι πρόκειται για πραγματικό ιπτάμενο δίσκο, που μπορεί να ξεπερνά τα 13 μέτρα σε διάμετρο. Με τη γνωμάτευσή του συμφώνησαν και άλλοι ειδικοί του θέματος των UFO.