Στον εισαγγελέα ο 17χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου

Στον εισαγγελέα Αγρίνιου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 17χρονος μαθητής, που τα ξημερώματα δολοφόνησε τη μητέρα του. Ο ανήλικος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Δευτέρα.

Οι συμμαθητές του μιλούν για ένα παιδί ήσυχο και κλειστό το οποίο δεν είχε φίλους και συνήθιζε να κάθεται μόνος του στα διαλείμματα, όπως αναφέρει το patrastimes.gr.

Οπως δείχνουν όλα τα στοιχεία o εσωστρεφής χαρακτήρας του 17χρονου σε συνδυασμό με το άγχος των Πανελλαδικών θόλωσαν το μυαλό του και τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη. 

Είναι αξιοσημείωτο πως σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο 17χρονος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο την Δευτέρα την ώρα που εξετάζονταν στο μάθημα των μαθηματικών. Πιθανολογείται ότι το γεγονός ότι δεν έγραψε καλά στα μαθηματικά φόρτισε ακόμα περισσότερο αρνητικά την ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο εφιαλτικό αυτό ξέσπασμα τα ξημερώματα.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πολύ κακή και εμφανιζόμενος στο εισαγγελέα φάνηκε να μην έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι έκανε.

Τελικά στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές θα οδηγηθεί για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα κρατείται την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.