Αυτός είναι ο κλόουν που μαχαίρωσε τον 11χρονο

Τριγυρνά αμέριμνος στις παραλίες και στις πισίνες, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, παίζει μουσική και διασκεδάζει... Ένας -φαινομενικά-ευχάριστος και άνετος τύπος, στην πραγματικότητα είναι ένας μανιακός 20χρονος που δεν δίστασε να μαχαιρώσει 20 φορές ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία, το οποίο παραθέριζε μαζί με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Κυνικός, ο 20χρονος Ολλανδός αποκάλυψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης. Οπως αποκάλυψε, σύμφωνα με το cretalive.gr,  ήταν σίγουρος ότι είχε σκοτώσει το παιδί και αφού πλύθηκε από τα αίματα, πήγε και συνέχισε τη δουλειά του ως ανιματέρ, κανονικά, με σκοπό να θάψει το πτώμα, αφού θα τελείωνε.

Διαβάστε τη συγκλονιστική ομολογία του:

"Ενας πελάτης του ξενοδοχείου μου έδωσε στο laptop και το κινητό του παιδιού για να δώσω στη διεύθυνση για να τα φυλάξουν. Εγώ τα είδα και σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν άσχημο να τα κρατούσα. Βρήκα ευκαιρία και πήγα και τα έκρυψα στο parking του ξενοδοχείου, από όπου θα τα έπαιρνα, τελειώνοντας τη δουλειά. Εκεί κατάλαβα ότι ο μικρός με αρακολουθούσε.

Μου μιλούσε έντονα στα ρώσικα, και με χειρονομίες μου έδειχνε την τσάντα και μου ζητούσε, προφανώς, να του τη δώσω πίσω. Εγώ του μιλούσα στα Αγγλικά. Ο μικρός έδειχνε αποφασισμένος να πάρει πίσω τα πράγματά του. Επειδή φώναζε, του είπα να ρθει λίγο πιο απόμερα, για να του τα δώσω. Βρήκα ένα απόμερο σημείο και εκεί άρχισα να τον χτυπάω με όλη μου τη δύναμη.

Πίστεψα πραγματικά ότι τον είχα σκοτώσει. Πίστεψα ότι τα είχα καταφέρει και έσυρα το "πτώμα" 5 μέτρα πιο μακριά, προκειμένου να το θάψω, όταν θα τελείωνα από τη δουλειά. Πλύθηκα από τα αίματα και συνέχισα κανονικά τη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι το έπαιζα χαζός στην αστυνομία που έκανε ερωτήσεις και μάλιστα βοήθησα και στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού. Εκεί όμως που κατέρρευσα, ήταν όταν έμαθα ότι ο μικρός ζούσε και με είχε αναγνωρίσει".

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ μεταδίδεται από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου, καθώς η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία ο 20χρονος μαχαίρωσε το μικρό παιδί, ξεπερνά και τον πλέον αρρωστημένο νου, όπως αναφέρει το prismanews.gr.

Ο λόγος για τον 20χρονο πρωταγωνιστή της απίστευτης υπόθεσης που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Κρήτη, τον οποίο βλέπετε εδώ, σε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Για ένα λαπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, ο νεαρός από την Ολλανδία, που άρχισε να εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μόλις την προηγούμενη Παρασκευή, κατάφερε 20 μαχαιριές στο σώμα του 11χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που φέρει.

Μάλιστα στο προφίλ του στο facebook ο 20χρονος ανέφερε τις επαγγελματικές του κινήσεις αλλά και το ότι ήταν ευχαριστημένος με τη νέα του δουλειά, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο...

Ο μικρός κατάφερε να ψελλίσει το όνομα του δράστη

Η ώρα έχει φτάσει 2:30 τα ξημερώματα όταν το παιδί εντοπίζεται τελικά αιμόφυρτο σε ερημικό χώρο του ξενοδοχείου. Κατά τη μεταφορά του και ενώ έχει τις αισθήσεις του το 11χρονο αγόρι καταφέρνει να ψελλίσει ποιος ήταν που το μαχαίρωσε. Η αστυνομία αντιδρά ακαριαία. Και ο Ολλανδός ανιματέρ αιφνιδιασμένος ομολογεί την πράξη του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λέει στους αστυνομικούς ότι το έκανε για το λαπ τοπ και το κινητό του παιδιού, γιατί εκείνο του τα ζητούσε πολύ επίμονα, ενώ τους έδειξε και που είχε κρύψει το μαχαίρι.

Το μαχαίρι βρέθηκε πλυμένο και καθαρό στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με πληροφορίες  στην ομολογία του ο 20χρονος ανιματέρ, υποστήριξε ότι μαχαίρωσε το παιδί γιατί ήταν εξαιρετικά επίμονο.

Για τη μεταφορά του 12χρονου αγοριού στήθηκε αερογέφυρα ζωής από το Ηράκλειο στην Αθήνα αφού έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του σώμα και σε ζωτικά όργανα.

Καλύπτουν τα έξοδα οι ξενοδόχοι

Την πλήρη κάλυψη των εξόδων διαμονής της οικογένειας του 11χρονου από τη Ρωσία που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Παίδων, για όσο χρόνο διαρκέσει η αποκατάσταση της υγείας του, ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), σε συνεννόηση με τις Ενώσεις Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής-Αργοσαρωνικού και Ηρακλείου.

Η ΠΟΞ εκφράζει τη λύπη της για το τραγικό αυτό συμβάν, το οποίο χαρακτηρίζει μεμονωμένο και πρωτοφανές και εύχεται ταχεία αποκατάσταση της υγείας του θύματος.

Χειρουργείται στη μέση ο 11χρονος

Εκτός κινδύνου, αλλά διασωληνωμένος και σε ελεγχόμενα σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" της Αθήνας, ο 11χρονος Ρώσος, που δέχθηκε τη νύχτα πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι από, φερόμενο ως δράστη, Ολλανδό ανιματέρ.

Το αγόρι επισκέφθηκαν το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, και διπλωμάτης της ρωσικής πρεσβείας, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 11χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα πόδια.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα στη Χερσόνησο της Κρήτης, στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, όπου το αγόρι με τους γονείς του έκαναν διακοπές και ο φερόμενος ως δράστης εργαζόταν. Κατά τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο ανήλικος ανακάλυψε ότι ο 20χρονος τού είχε κλέψει τον φορητό υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία μάλιστα αναζήτησε και βρήκε. Ο 20χρονος, προκειμένου να μην αποκαλύψει κάτι ο 11χρονος, τον μαχαίρωσε πολλαπλά σε όλο του το σώμα και τον εγκατέλειψε στο πάρκινγκ.

Το αγόρι μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί στην Αθήνα, όπου έφτασε με στρατιωτικό αεροσκάφος C - 130.