Αμοιβή 3.000 ευρώ για όποιον αποκαλύψει τον εκτελεστή σκύλων

Αμοιβή 3.000 ευρώ δίνει το σωματείο "Ζωόφιλη Δράση" σε όποιον βοηθήσει για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της θανάτωσης δυο σκυλιών στην περιοχή της Ρογδιάς Ηρακλείου την περασμένη εβδομάδα ενώ την Κυριακή, ο παραπάνω φιλοζωικός σύλλογος, πραγματοποίησε διαμαρτυρία και ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού.

Το σκυλιά πυροβολήθηκαν από άγνωστο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το ένα απ' αυτά να σκοτωθεί επί τόπου ενώ στο δεύτερο έγινε ευθανασία, αφού τα σοβαρά τραύματα στο κρανίο του δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν.

Η πρόεδρος της Ζωόφιλης Δράσης Γεωργία Στεφανάκη πρότεινε να πραγματοποιηθεί επαφή με τους κατοίκους της περιοχής, από την εκκλησία του χωριού και σε συνέχεια σε κάθε γωνιά, ενώ παράλληλα να αναρτηθούν πανό στα οποία θα φαίνονται ξεκάθαρα οι φωτογραφίες των δύο σκύλων που έπεσαν θύματα της αποτρόπαιας πράξης, με το σκεπτικό ότι κάποιος μπορεί να ευαισθητοποιηθεί και να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το σωματείο: “Το σωματείο Ζωόφιλη Δράση κάνει έκκληση στον μάρτυρα ή τους μάρτυρες, που είδαν τι συνέβη, να καλέσουν στο τηλέφωνο: 6948088628. Το διπλό φονικό που σημειώθηκε στη Ρογδιά με θύματα δύο σκυλιά, έχει εξοργίσει τους φιλόζωους και δίνεται αμοιβή 3.000 ευρώ αμοιβή σε όποιον βοηθήσει για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου κτήνους”.