“Μαλλιοτράβηγμα” δημοσιογράφου – διευθύντριας στην ΕΡΤ Κομοτηνής

Μία ακόμα υπόθεση ήρθε να συνταράξει την κατά τ' άλλα ήσυχη ζωή της Κομοτηνής, καθώς κάποιοι αποφάσισαν να μεταφέρουν τις προσωπικές τους διαφορές στον εργασιακό τους χώρο. Ο λόγος για δημοσιογράφο στην ΕΡΑ Κομοτηνής, η οποία ήρθε στα χέρια με τη διευθύντρια του σταθμού.

Την Τρίτη η δημοσιογράφος έφτασε στον σταθμό για να κάνει την δουλειά της, όταν ξαφνικά αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα με στον υπολογιστή της. Η δημοσιογράφος ζήτησε το λόγο από τους τεχνικούς υπεύθυνους και από την διευθύντρια και το...κακό δεν άργησε να συμβεί, όπως αναφέρει το rodopinews.

Ενώ οι τεχνικοί είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτε και δεν μπορούν να κάνουν κάτι, η διευθύντρια, πετάχτηκε ξαφνικά από την καρέκλα της και όρμηξε στην δημοσιογράφο η οποία βρισκόταν στην είσοδο του γραφείου της, την έπιασε από τον λαιμό βγάζοντάς την έξω στον διάδρομο και χτυπώντας την προσπάθησε να την ρίξει κάτω, βρίζοντας σε κατάσταση εκτός εαυτού!

Η εργαζόμενη προσπάθησε να αμυνθεί ενώ ανάμεσά τους μπήκε ο τεχνικός προϊστάμενος ο οποίος και προς στιγμήν έσωσε την κατάσταση. Στην συνέχεια η εργαζόμενη έφυγε από τον σταθμό με ταξί ενώ η διευθύντρια επέστρεψε στο γραφείο της.

Η συνέχεια βέβαια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου η διευθύντρια του σταθμού αναγκάστηκε να προσέλθει μετά από αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε σε βάρος της και αφού προηγήθηκε ιατροδικαστική έρευνα των τραυμάτων της εργαζόμενης, η οποία υπέβαλε μήνυση.

Θα αναρωτιέται κανείς για το αλλόκοτο αυτό περιστατικό και πως ακριβώς ξεκίνησε. Περιστατικά βίας, συκοφαντιών και στημένων κατηγορητηρίων εναντίων μη αρεστών υπαλλήλων είναι συνήθη φαινόμενα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ενώ η Αστυνομία τα τελευταία χρόνια έχει επέμβει κι άλλες φορές είτε εξαιτίας συμπεριφοράς της διευθύντριας, είτε άλλων εργαζομένων.