Την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου για να τη ληστέψουν

Μέχρι θανάτου χτύπησαν άγνωστοι μια 78χρονη, το πτώμα της οποίας βρήκαν σήμερα το απόγευμα γείτονες.

Η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη σε ένα κρεβάτι του σπιτιού της, πολύ κοντά στη πλατεία του Μώλου Φθιώτιδας. Ζούσε μόνη της, καθώς είχε πεθάνει ο άντρας της και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Μοναδικό της στήριγμα κάποιοι γείτονες και ανίψια της, που όμως δεν ζουν στο Μώλο.

Κάθε πρωί την συναντούσε ένας γείτονας της, που περνούσε από το σπίτι της. Σήμερα το πρωί δεν την είδε, πίστεψε πως είχε κοιμηθεί, της έριξε μέσα στην αυλή 4 πορτοκάλια και έφυγε για τη δουλειά του. Όταν επέστρεψε είδε πως δεν είχε πάρει κανείς τα πορτοκάλια και ανησύχησε. Φώναξε ακόμη έναν γείτονά τους και παρουσία της αστυνομίας άνοιξαν το σπίτι για να βρεθούν μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες παραβίασαν ένα μικρό παράθυρο και μπήκαν στο λιθόκτιστο παλιό σπίτι. Οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι άνω κάτω, γεγονός που προδίδει ότι οι δράστες αναζητούσαν χρήματα, που πίστευαν ότι είχε η 78χρονη.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά κάποιους αλλοδαπούς, τους οποίους, σύμφωνα με τους γείτονες, η ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποιούσε σε αγροτικές εργασίες.

Να σημειωθεί ότι πριν από τρία 24ωρα έγινε άλλο ένα έγκλημα, πάλι ηλικιωμένης γυναίκας, στην Τραγάνα της Αταλάντης, και πάλι με σκοπό τη ληστεία.