ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βίασαν δύο σκυλιά μέχρι θανάτου

Πρωτοφανής βαρβαρότητα έλαβε χώρα στη Σκάλα Λακωνίας. Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία, άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά δύο οικόσιτα σκυλιά, μέχρι να φτάσουν τελικά στον θάνατο.

Τα σκυλιά έζησαν απίστευτη σκληρότητα με φρικτούς πόνους. Οικογένεια από την Σκάλα Λακωνίας προχώρησε στην απίστευτη καταγγελία, που αφορά τα σκυλιά που είχαν στο σπίτι τους. Την αποτρόπαια πράξη έφερε στο φως η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία, το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου 2013. Ειδικότερα, μέλη της οικογένειας βρήκαν ετοιμοθάνατο το ένα σκυλάκι βάρους περίπου 12 κιλών, με εμφανή σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και βασανιστηρίων.

Το δεύτερο "χτύπημα" ήρθε στις 15 Φεβρουαρίου με θύμα το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας, το οποίο άγνωστος άρπαξε και μετέφερε σε διπλανό χωράφι. Εκεί, το ζωντανό έζησε έναν εφιάλτη, καθώς το διεστραμμένο άτομο που το έκλεψε, το κρέμασε από ένα δέντρο και το κακοποίησε σεξουαλικά μέχρι να ξεψυχήσει.

Η οικογένεια προσθέτει ότι πολλές φορές τους τελευταίους μήνες ο άγνωστος απάνθρωπος βασανιστής είχε τρυπώσει στην αυλή τους καραδοκώντας για να πιάσει τα ζώα και σε μια από αυτές, έπεσε το πορτοφόλι του, το οποίο παραδόθηκε στην Αστυνομία, προκειμένου να εκκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του. Όμως, οι διαδικασίες ακόμη δεν έχουν προχωρήσει.

Φρικτά βασανιστήρια σε μικρό σκυλί στη Σαμοθράκη

Η φιλοζωική οργάνωση "Κιβωτός" της Αλεξανδρούπολης επικήρυξε με αμοιβή 1.000 ευρώ ένα άλλο ανθρωπόμορφο τέρας, που κακοποίησε φρικτά ένα μικρό σκυλί στο Λάκκωμα Σαμοθράκης, χτυπώντας το με μπαλτά με αποτέλεσμα να κόψει ένα τμήμα από το κρανίο του και να τυφλωθεί από το ένα του μάτι.

Το άτυχο ζώο βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2013 μέσα στη θάλασσα, καθώς προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατηθεί στην επιφάνεια ενώ ήταν δεμένο με ένα σχοινί στην άλλη άκρη του οποίου είχε δεθεί ένα τσουβάλι με πέτρες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...