Στους δρόμους και η Πάτρα την Τετάρτη

Σε απεργιακούς παλμούς θα κινηθεί την Τετάρτη και η Πάτρα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας, με συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αλλά και του ΠΑΜΕ.

Η εκτόξευση της ανεργίας στο 27% οι απειλές για νέες μειώσεις μισθών και η συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας, βγάζουν τον κόσμο στους δρόμους.

Συγκεκριμένα, στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις μία στην Πλ. Eθνικής Αντίστασης (Όλγας) και μία στην Πλατεία Γεωργίου. Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, δικηγόροι, γιατροί, ναυτεργάτες, τραπεζοϋπάλληλοι και πολλοί άλλοι. Οι δημοσιογράφοι θα απεργήσουν αύριο Τρίτη, μία ημέρα νωρίτερα.

Την Τετάρτη έχει ανακοινωθεί και αντίστοιχη κινητοποίηση των αγροτών στο νομό Αχαΐας. Θεωρείται πιθανό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, για μία ακόμη φορά να κατέβουν στο κέντρο της Πάτρας με τα αγροτικά τους οχήματα. Εξάλλου, το Συντονιστικό Όργανο των μαθητών έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη κινητοποίηση, καλώντας όλους τους μαθητές να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια.