Είπε “όχι” σε πελάτη και αυτός τον μαχαίρωσε

Ένα “όχι” στοίχισε ακριβά σε έναν ηλικιωμένο τσαγκάρη και αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Πύργου Ηλείας στην περιοχή Χαλικιάτικα, καθώς αρνήθηκε να φτιάξει το παπούτσι πελάτη, καθώς μόλις είχε κλείσει το μαγαζί του και ετοιμαζόταν να φύγει, οπότε και εκείνος τον μαχαίρωσε!

Ο δράστης εκνευρίστηκε και αρχικά χτύπησε τον 76χρονο με μια καρέκλα στο πρόσωπο. Όταν εκείνος προσπάθησε να αμυνθεί, έβγαλε ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών και, αφού τον χτύπησε ξανά με τη λαβή του στο κεφάλι, τον τραυμάτισε με αυτό στην πλάτη και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι κάτοικοι της περιοχής βρήκαν αιμόφυρτο τον ηλικιωμένο, μπροστά στο κατάστημά του και ειδοποίησαν την Αστυνομία, δίνοντας την περιγραφή του δράστη που είχαν δει να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα, αλλά εκτός κινδύνου. Ο 38χρονος δράστης, που όπως αποδείχτηκε ήταν Ρομά, εντοπίστηκε δυο ώρες αργότερα και συνελήφθη έχοντας πάνω του το μαχαίρι. Αναμένεται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Ηλείας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.