Ανεργη μάνα: Θέλω να αυτοκτονήσω – Δεν πήρα ψωμί από τα Χριστούγεννα

Συγκλονίζει η επιστολή απογοητευμένης μητέρας, που δηλώνει ότι θέλει να αυτοκτονήσει λόγω της κρίσης, όμως δεν ξέρει τι θα γίνουν τα τρία παιδιά της. Η γυναίκα έστειλε γράμμα στην τηλεόραση του Achaia Channel και όπως αναδημοσιεύει το thebest.gr η γυναίκα είναι απογοητευμένη και δηλώνει ένα βήμα πριν το απονενοημένο διάβημα.

Διαβαστε ένα απόσπασμα από το κείμενο που απέστειλε η ίδια προς τα ΜΜΕ.

"Ονομάζομαι Β. Σ. και είμαι 42 ετών και χωρισμένη.

"ΔΕΝ ΕΧΩ" εγγραφεί στο σύλλογο τριτέκνων, γιατί εκτός απο τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ. Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες ενώ ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο, η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Χρωστάω 3 νοίκια, παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής. Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα... με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ. Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς.

Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου. Έχω να πάρω ψωμί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας από το Πάσχα του 2012. Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα. Περιμένω απο εσάς που είστε άνθρωποι, γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι", καταλήγει η ταλαιπωρημένη τρίτεκνη μάνα απευθυνόμενη στα ΜΜΕ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...