Τη βρήκαν νεκρή μετά από 12 χρόνια

Έχουμε ακούσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, την αστυνομία να βρίσκει νεκρούς, τους οποίους κανείς δεν έχει αναζητήσει για καιρό, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Η περίπτωση όμως της γυναίκας που κατοικούσε στην Αθήνα και βρέθηκε στο χωριό Βάγια, δώδεκα χρόνια μετά το θάνατό της, ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Σε όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν την είχε αναζητήσει, ενώ το σπίτι φαινόταν εγκαταλελειμμένο και εδώ και χρόνια και αποτελούσε εστία μόλυνσης για την περιοχή.

Η φρικτή αλήθεια ήρθε στο φως, όταν κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να μαζέψουν μόνοι τους, ό,τι μπορούσαν, για να μην κινδυνεύσει η υγεία τους.

Η γυναίκα, όπως όλα δείχνουν, είχε σφραγίσει από μέσα το σπίτι με τσιμεντόλιθους και στα παράθυρα είχε βάλει πανιά!Εκεί, είχε πεθάνει μόνη μέσα στο σπίτι και κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό και πλέον. Το σώμα της μάλιστα, είχε δεχθεί επιθέσεις και από τα ποντίκια.

Τα ίχνη της χάθηκαν όταν νοίκιασε σε μια γυναίκα το σπίτι της στο Βύρωνα και έφυγε για την Αίγινα.

Τα στοιχεία μέχρι τώρα, "δείχνουν" αυτοκτονία. Μαζί με τη γυναίκα, βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι και τα κατοικίδιά της, μια γάτα και ένας σκύλος.