Τραγική κατάληξη για διακοπές στην Κρήτη: Ζήλεψε, τον απάτησε κι αυτός τη βίασε

Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι στην Κρήτη...

Η τραγική ιστορία ενός ζευγαριού αποκαλύφθηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Γιόρκ στην Αγγλία. Η όλη ιστορία ξεκίνησε με ένα ταξίδι στην Κρήτη...

Ο άνδρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, ήρθε ταξίδι με την πρώην γυναίκα του στην Κρήτη. Η σύντροφός του, αστυνομικός και η ίδια, ζήλεψε.

Για να ξεχάσει, βγήκε με μια φίλη της και συναδέλφους τους κι επισκέφτηκαν ένα κλαμπ.

Όταν η αστυνομικός επισκέφτηκε με μια φίλη της ένα κλαμπ της περιοχής ένα , όπου συναντήθηκε με κάποιους συναδέλφους της. Σύμφωνα με το flashnews, ανάμεσα στους συναδέλφους ήταν και ένας Αρχιφύλακας με τον οποίο από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρει η ίδια, είχαν μια έντονη έλξη. Ο Αρχιφύλακας και φίλος του συντρόφου της, την κάλεσε στο δωμάτιο του σε ένα κοντινό κέντρο εκπαίδευσης αστυνομικών και η συζήτηση κατέληξε σε σεξουαλική συνεύρεση.

Η ίδια μην μπορώντας να αντέξει τις τύψεις, επιστρέφοντας σπίτι εξομολογήθηκε τα πάντα στον αγαπημένο της. Σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο, η γυναίκα προχώρησε αυτή την πράξη επηρεασμένη από τις διακοπές του αστυνομικού στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στο δικαστήριο, όταν αποκάλυψε την απιστία της, ο άνδρας την βίασε, αλλά συνέχισαν να ζούν μαζί καθώς όπως λέει η ίδια "Αισθανόμουν σαν να μου άξιζε".

Λίγα χρόνια αργότερα, η αστυνομικός είχε ακόμη μια "περιπέτεια" στις διακοπές της, στο Μπένιντρομ, με ένα παλιό της φίλο. Για ακόμα μια φορά έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της αλλά αυτή την φορά έσπασε την σιωπή της, αποκαλύπτοντας τα πάντα σε ένα συνάδελφό της που με την σειρά του προχώρησε σε μηνύσεις κατά του συντρόφου της.

Από την μεριά του ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι ποτέ δεν προχώρησε στον βιασμό της όταν του αποκάλυψε ότι πήγε ερωτικά με κάποιον άλλο άνδρα και οτι απλώς πήγε να κοιμηθεί σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχεδόν 10 χρόνια μετά και δικάζεται στο δικαστήριο του Γιορκ.