Εξορίζουν σκύλο γιατί… γαβγίζει

Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια μια οικογένεια από το Γερανι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, αναγκάζεται να αποχωρηστεί το σκυλί της. Γείτονας της οικογένειας κατέθεσε μήνυση ζητώντας να απομακρυνθεί ο σκύλος καθώς τον ενοχλούσε το γάβγισμα του.

Το Ειρηνοδικείο των Χανίων εξέδωσε προσωρινή απόφαση ζητώντας να απομακρυνθεί το σκυλί από το σπίτι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, σε περίπου ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με το prismanews, η Λούση, το 7χρονο λυκόσκυλο που ζούσε με την οικογένεια του Παντελάκη στο πίσω μέρος του σπιτιού του στο Γεράνι Χανίων και έπαιζε καθημερινά με τα παιδιά της οικογένειας, απ τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε σε ένα χώρο ξένο και αφιλόξενο, δεμένη πλέον σε ένα ορεινό χωριό του Δήμου Πλατάνια, εκεί που ζουν οι παππούδες της οικογένειας.

Όπως αναφέρει η οικογένεια Παντελάκη, προτού βγει η απόφαση του Ειρηνοδικείου, οι αρχές δεν έκαναν καμία αυτοψία προτού εκδώσουν την απόφαση και, μάλιστα, τη στιγμή που άλλος γείτονας της οικογένειας, κατέθεσε κατά την πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης πως αν και έχει 4 παιδιά η Λούση δεν τον ενοχλεί, καθώς δεν γαβγίζει συχνά.