Βρέθηκε σώα η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στο Ρέθυμνο

Η ανήλικη ήταν ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής για προληπτικούς κυρίως λόγους

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στις Κουρούτες Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε από μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, σε μικρή απόσταση από το σημείο από το οποιο είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής και στο οποίο δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ μαζί με την ΕΟΔ, πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η ανήλικη ήταν ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη εξαφανίστηκε και δεν έδινε σημάδια ζωής για περιπου ένα 24ωρο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να απαντήσει στους αστυνομικούς και τους οικείους της τι συνέβη από χθες μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη, είχε πάει για βόλτα μαζι με δύο φίλες της και την μικρότερη αδερφή της, αλλά κάποια στιγμή απομακρύνθηκε και έπειτα δεν έδινε σημεία ζωής.. Οι προσπάθειες της οικογένειας της να επικοινωνήσουν μαζί της έπεφταν στο κενό και έτσι ενημερώθηκαν οι αρχές, που  ξεκίνησαν συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Το μεσημέρι ενεργοποιήθηκε Amber Alert για την 16χρονη όμως ευτυχώς λίγες ώρες αργότερα δόθηκε τέλος στην εναγώνια αναζήτησή της.

Πηγή: flashnews.gr