Τον πυροβόλησε και μετά τον αποκεφάλισε μέσα στο στάβλο

Τι δείχνει η έρευνα για τον άγρια δολοφονία στη Γλυκή Θεσπρωτίας

Νέες λεπτομέρειες έρχονται σταδιακά στο φως και αφορούν στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας στην Γλυκή Θεσπρωτίας. 

Θυμίζουμε ότι στην περιοχή εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας ένας άνδρας 25ετών, αποκεφαλισμένος σε στάβλο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που ερευνά την υπόθεση προέκυψε ότι το θύμα πριν αποκεφαλιστεί είχε δεχθεί πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο μία φορά.

Όπως αναφέρει το Epiruspost o 25χρονος πρώτα πυροβολήθηκε στον λαιμό και έπειτα ακολούθησε ο αποκεφαλισμός, γεγονός που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό κατά την αυτοψία.

Ο χρόνος του θανάτου, υπολογίζεται στις εννέα το βράδυ της Κυριακής. Στο ακέφαλο πτώμα, δεν υπήρχαν εκδορές, ούτε το παραμικρό τραύμα, γεγονός που δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη και μάλλον το θύμα δεν πρόλαβε να φέρει καμία αντίσταση.

Ο νεαρός, είχε έρθει στην περιοχή πριν από δύο μήνες και ζήτησε να δουλέψει, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή την δράση του στην Αλβανία, καθώς φέρεται να έχει εμπλακεί σε παράνομες πράξεις. 

Σύμφωνα με τις έρευνες το θύμα είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης στην Αλβανία, ενώ εξετάζεται επίσης η εμπλοκή του με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα εκτιμάται ότι ο δράστης θέλησε με τον αποκεφαλισμό να εξαφανίσει τα ίχνη του πυροβολισμού που είχαν προηγηθεί.