Πετροπόλεμος στην Ειδομένη μετά από σοβαρό τραυματισμό πρόσφυγα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας, πατέρας πέντε παιδιών, λιποθύμησε και έπεσε από σκαλωσιά πάνω σε εν κινήσει αστυνομικό όχημα

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα στην Ειδομένη, όταν πρόσφυγες αντέδρασαν βίαια μετά από τραυματισμό ενός διαμένοντος στον καταυλισμό, πιθανότατα από αστυνομικό βανάκι.

Αν και μέχρι στιγμής η αστυνομία αναφέρει ότι τα αίτια του τραυματισμού του πρόσφυγα, πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κιλκίς και νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε κρίσιμη κατάσταση, παραμένουν αδιευκρίνιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκε από όχημα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο τραυματίας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε από σκαλωσιά, πέφτοντας πάνω στο όχημα της αστυνομίας, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει.

Ο 40χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησαν επεισόδια, με δεκάδες μετανάστες να πετούν πέτρες εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα για να διαλύσουν το πλήθος.