Ξέσπασε σε κλάματα κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση – μαμούθ

"Λύγισε" στο δικαστήριο ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεσσαλονίκης και νυν πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση - μαμούθ.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" ο κ. Ζορπίδης, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσης της οικονομικής επιθεωρήτριας Αναστασίας Τσεμπερά, ξέσπασε σε λυγμούς και επιτέθηκε φραστικά στη μάρτυρα. "Πήγα χτες στο σπίτι και μου είπε η κόρη μου πως κάποιο παιδί στο σχολείο δεν την κάνει παρέα γιατί, όπως λέει, ''ο μπαμπάς σου είναι κλέφτης''", είπε με δάκρυα στα μάτια ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών.

"Τι έκανα εγώ;", συνέχισε ο κ. Ζορπίδης απευθυνόμενος στην οικονομική επιθεωρήτρια. "Κατά τη θητεία σας βρέθηκε αυτό το έλλειμμα που αναφέρω και στο πόρισμά μου. Ο,τι ισχύει και για τους υπόλοιπους", απάντησε η κ. Τσεμπερά.

"Εχεις εμπάθεια. Τέσσερα χρόνια τώρα μου κατέστρεψες την οικογένεια", συνέχισε κλαίγοντας ο Μιχάλης Ζορπίδης, ενώ από την πλευρά της η οικονομική επιθεωρήτρια επέμεινε στα όσα αναφέρει στο πόρισμα που έχει υποβάλει στις δικαστικές αρχές.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας χτες συνεχίστηκε ο "εμφύλιος" πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κατηγορουμένων, καθώς τα "βέλη" πάνε και έρχονται μεταξύ των υπαλλήλων του Τμήματος Εξόδων και των πρώην διευθυντών της Ταμειακής Υπηρεσίας.

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να αναγνωστούν από το δικαστήριο τα έγγραφα της δικογραφίας ενώ θα ακολουθήσει η εξέταση των μαρτύρων που έχουν προταθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης και οι οποίοι ξεπερνούν τα 40 άτομα.