Αθώος 62χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 11χρονη

Απαλάσσεται των κατηγοριών του ο 62χρονος άνδρας, ο οποίος κάθησε στο εδώλιο για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 11χρονου κοριτσιού, μετά από απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr.

Ο 62χρονος παρέμενε κρατούμενος στις φυλακές, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο ότι είναι αθώος, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του παρεξηγήθηκε από το κοριτσάκι, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κρήτη τα ξημερώματα της περασμένης Πρωτοχρονιάς.

Η εξέλιξη της υπόθεσης

Ο 62χρονος είχε προσκληθεί στο σπίτι της οικογένειας της 11χρονης για την Πρωτοχρονιά.

Κάποια στιγμή θέλησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και επειδή εκείνη του ισογείου ήταν κατειλημμένη ανέβηκε σε εκείνη του 1ου ορόφου όπου σε ένα από τα υπνοδωμάτια κοιμόταν το 11χρονο κορίτσι.

Λίγη ώρα αργότερα ορισμένα από τα παιδάκια που βρίσκονταν στο σπίτι, ζήτησαν από τον πατέρα της μικρής να ανέβει στο υπνοδωμάτιο καθώς η 11χρονη τον φώναζε κλαίγοντας τρομαγμένη.

Όταν τη ρώτησαν τι ακριβώς της συνέβαινε εκείνη υπέδειξε τον 62χρονο.

Ο 62χρονος ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε ήταν να σκεπάσει το κοριτσάκι με μια κουβέρτα για να μην κρυώνει και το παιδί τρόμαξε ενδεχομένως γιατί είδε ένα ξένο πάνω από το κρεβάτι του.

Όπως ανέφερε σε συμπληρωματική κατάθεσή της η μητέρα της μικρής το κοριτσάκι της είπε ότι ο 62χρονος δεν την είχε αγγίξει αλλά όπως ήταν από τον ύπνο, τρόμαξε που τον είδε δίπλα στο κρεβάτι της.