Κάνναβη κρυμένη σε σοκολάτα ρόφημα!

Χασίς σε σοκολάτα ρόφημα, συνολικού βάρους 15,5 γραμαρίων βρέθηκε στο σπίτι ενός 60χρονου από την Αμαλιάδα, τον οποίον συνέλαβαν μαζί με έναν συνεργό του, ηλικίας 51 ετών οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωμης Ναρκωτικών Πύργου, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Στην ίδια έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους 6,9 γραμ. και 1,4 γραμ. αντίστοιχα, μια χάρτινη συσκευασία με 0,4 γραμ. κάνναβης ενώ στο αύλειο χώρο της οικίας του 60χρονου εντοπίστηκαν τρεις γλάστρες με συνολικά έξι φυτά κάνναβης ύψους περίπου 30 εκατοστών.

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του φερόμενου ως δράστη και σπόρους κάνναβης σε διάφορες συσκευασίες συνολικού βάρους 28,6 γραμ.

Άλλη μία υπόθεση χασισοκαλλιέργαιας έφερε στο φως η ίδια υπηρεσία, καθώς βρέθηκαν 70 κυπελάκια φυτωρίου σπόρους κάνναβης από τους οποίους είχαν φυτρώσει επτά νεαρά φυτά κάνναβης ύψους περίπου 10 εκατοστών.

Παράγωγός των παράνομων καλλιέργιών είναι ένας 48χρονος από την περιοχή Σκλίβα Πηνείας, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές.

Να σημειωθεί πως ο 48χρονος πριν από τη σύλληψή του προσπάθησε να τραπεί σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επιτέθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, οι οποίοι κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν ύστερα από σκληρή πάλη.