Αποκλεισμός των περιφερειακών γραφείων του ΟΑΕΕ στην Κρήτη

Στον αποκλεισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΑΕΕ Κρήτης προχωρά η Ομοσπονδία Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών του Νομού Ηρακλείου.

Η ντόπια αγορά, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα prismanews.gr, θέλει να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση πως έτσι και αλλιώς τα νέα μέτρα θα σηματοδοτήσουν τον αφανισμό της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Στην παραπάνω απόφαση προχώρησε η Ομοσπονδία μετά από σχετική συνέλευση των μελών. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις με επίκεντρο τα περιφερειακά γραφεία του ΟΑΕΕ θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Κρήτη.

Το σκηνικό στο λιανεμπόριο, ενδεικτικό για την κατάσταση που επικρατεί, συνθέτουν εμπορικοί δρόμοι, οι οποίοι μερικούς μήνες πριν, ήταν γεμάτοι από καταστήματα και κόσμο και τώρα είναι έρημοι.

Το Προεδρείο της ΟΕΒΕΝΗ (Ομοσπονδία Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών) αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στο κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ προκειμένου να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ όλης της χώρας διεκδικώντας τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των μελών του.