Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: 60χρονος έσφαξε τη γυναίκα του

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή των Ιτεών, στην Πάτρα. 60χρονος φέρεται να σκότωσε την 57χρονη σύζυγό του και να τραυμάτισε τον 30χρονο γιό του, ο οποίος διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Ο δράστης, στη συνέχεια, έφυγε από το σπίτι, ενώ μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο νέο λιμάνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Εντός της ημέρας αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο. 

Όπως γράφει το patrastimes.gr, στις 1.30 περίπου τα ξημερώματα ο 60χρονος άνδρας μετά από έντονο καυγά με τη 57χρονη σύζυγό του, φέρεται να την σκότωσε χτυπώντας με μαχαίρι αρκετές φορές στο θώρακα. Κατόπιν, διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο γιο του, που είναι στρατιωτικός, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τη μητέρα του.

Ο πατέρας επιτέθηκε στον γιο του με το ίδιο μαχαίρι και τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η αστυνομία αναζητά το μαχαίρι με το οποίο τελέστηκε η δολοφονία, καθώς αυτό δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ο 60χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.