Συνέλαβαν δύο που πυροβόλησαν εναντίον τριών για μερικά… τετακέ!

Συνελήφθησαν το μεσημέρι από την αστυνομία στα Χανιά οι δύο από τους τρεις νεαρούς που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα πυροβόλησαν εναντίον τριών ατόμων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο εξ αυτών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δυο συλληφθέντες είναι ηλικίας 29 και 26 ετών και βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ανδρών ηλικίας 28, 18 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 25χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι συλληφθέντες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο, σε βάρος, των τριών ανδρών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 19χρονου και του 18χρονου, οι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Χανίων.

Το θερμό επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε όταν τα θύματα της επίθεσης έκαναν σε έντονο ύφος παρατήρηση στους επιβαίνοντες στο ΙΧ ότι πραγματοποιούσαν επικινδύνους ελιγμούς

Μετά από έρευνες της αστυνομίας στα σπίτια των δραστών εντοπίστηκαν οι δυο από αυτούς, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) με το όποιο εκτιμάται ότι πυροβόλησαν τα θύματα.