Υπόθεση Γιακουμάκη: Αγνοεί την ποινική δίωξη ο πρώην διευθυντής της Σχολής

Αγνοεί πλήρως, καθώς δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση, τα περί ποινικής δίωξης του ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Κώστας Μάντζαρης, όπως δηλώνει ο ίδιος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Όπως είπε οποιαδήποτε πληροφορία έχει για την υπόθεση, προέρχεται από φήμες και τρίτα πρόσωπα. Ειδικότερα ο κ. Μάντζαρης επισήμανε: "Έχω ζητήσει εγγράφως από την Εισαγγελία Ιωαννίνων και την Αστυνομία, τη δικογραφία και το πόρισμα του ΕΛΓΟ "Δήμητρα" και δεν έχω λάβει κάτι. Επίσης δεν μου έχει έρθει κάποια κλήση από την Εισαγγελία η την Αστυνομία. Από ό,τι έχω πληροφορηθεί, η δικογραφία που σχηματίστηκε είναι για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση, σε βάρος εμού και ενός άλλου υπαλλήλου. Δεν έχω καμία ενημέρωση. Υποθέτω πως η δίωξη ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα".

Ο Κώστας Μάνταρης, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του με απόφαση του ΔΣ του ΕΛΓΟ, το οποίο εξέτασε την πορισματική έκθεση για φαινόμενα ενδοσχολικής βίας στην Γαλακτοκομική Ιωαννίνων, υπόθεση η οποία συνδέθηκε με τη μοιραία εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ωστόσο, η προανάκριση για την υπόθεση Γιακουμάκη συνεχίζεται. Όλα τα στοιχεία τα οποία θα προκύψουν από τις δεκάδες καταθέσεις, μαζί με τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εξετάσεων και το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής κ. Βουγιουκλάκη, θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση της αυτοχειρίας του σπουδαστή.

Χθες το απόγευμα, ομάδα νεαρών πήγε στη Γαλακτοκομική Σχολή και έγραψε υβριστικά συνθήματα με σπρέι στις πινακίδες και τη μάντρα της Σχολής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...