Αυλαία στο θρίλερ: Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς η σωρός που εντοπίστηκε κοντά στη σχολή ανήκει στον ίδιο. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ο θείος του άτυχου φοιτητή Γιώργος Βιβιεδάκης, ο οποίος έσπευσε στην περιοχή και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος και αναμένεται να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις αναφορικά με το θάνατο του άτυχου φοιτητή. 

Ο κ. Βουγιουκλάκης επί πέντε ώρες μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και παρουσία εισαγγελέα διενήργησε αυτοψία στον χώρο, προκειμένου να ερευνηθούν και να εξακριβωθούν οι συνήκες θανάτου του 20χρονου. "Έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές", δήλωσε συγκλονισμένος ο Γιώργος Βιβιαδάκης, θείος του Βαγγέλη, ο οποίος κλήθηκε από την αστυνομία να αναγνωρίσει τον ανιψιό του.

Όπως είπε, η οικογένεια πίστευε πως το παιδί μπορεί να είναι στη ζωή, καθώς "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία". Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή είχε γίνει εκτεταμμένη έρευνα για τον εντοπισμό του σπουδαστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο δεξί χέρι του Βαγγέλη εντοπίστηκε κόψιμο με μαχαίρι, και με δεδομένο ότι ο 20χρονος φοιτητής ήταν αριστερόχειρας, το γεγονός αυτό αποτελεί ενδεχομένως ένδειξη αυτοχειρίας.

Ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου. 

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: 

"Σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε κατάσταση σήψης. Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται ιατροδικαστής. Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θανόντα, καθώς και των συνθηκών θανάτου του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί τη Υποδιεύθυνση Ασαφαλείας Ιωαννίνων"