Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να βοηθεία στην ανεύρεσή του.

Αρκετές είναι οι μαρτυρίες που φτάνουν στην οικογένεια τόσο από ιδιωτικούς ερευνητές όσο και από πολίτες, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν διασταυρώνονται μέχρι στιγμής. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία γυναίκας, η οποία ισχυρίστηκε ότι τον συνάντησε στον Πειραιά. Οι αρχές ερεύνησαν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο χωρίς παρόλ' αυτά να επιβεβαιωθεί η μαρτυρία.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση από την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων. Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο ένα μεγάλο συλλαλητήριο στην περιοχή, καθώς το ζήτημα έχει λάβει μεγάλες κοινωνικές διαστάσεις.

Ο Βαγγέλης ήθελε να εξαφανιστεί;

Τα σενάρια που γράφονται τον τελευταίο καιρό πολλά και τα περισσότερα αγγίζουν τα όρια της υπερβολής θα πει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Κώστας Τρομπούκης.

"Πολλά μπορεί να είναι τα αίτια τα οποία οδήγησαν το Βαγγέλη στην απόφασή του να εξαφανιστεί με την όποια κατάληξη. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι μπορεί απλά να ήθελε να φύγει για προσωπικούς λόγους πολλούς και διαφόρους και βέβαια σε συνδυασμό με δικά του θέματα. Όταν λέω δικά του θέματα εννοώ ενδεχομένως τόσο με το φιλικό όσο και με ευρύτερο στενό του περιβάλλον. Προκύπτει επιπλέον ότι οι επιδόσεις τον τελευταίο καιρό του Βαγγέλη στα μαθήματα δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, όχι πολύ κακές πάντως όχι καλές μπορεί αυτό να το στενοχωρούσε, να τον άγχωνε", όπως ανέφερε την Τετάρτη ο ίδιος.

Προσέθεσε μάλιστα ότι: "Ο Βαγγέλης νομίζω είναι ένα παιδί συνεσταλμένο, κλεισμένο θα έλεγα στον εαυτό του. Ο παρέες του είναι λίγες όπως προκύπτει και θα έλεγα μόνο Κρητικοί. Δεν είχε άλλες επαφές. Ένας τέτοιος χαρακτήρας είναι μειωμένων ψυχολογικών αντιστάσεων. Τι εννοώ. Είναι από τους ανθρώπους που καταπίνουν, καταπίνουν, δέχονται πολλά, τα κρατούν μέσα τους, πολύ εσωστρεφής θα έλεγα μέχρι που κάποια στιγμή εκρήγνυνται. Εντύπωση σε αυτήν την υπόθεση μου κάνει ότι δεν άφησε κανένα απολύτως στοιχείο πίσω του. Είδαμε ένα σωρό οπτικό υλικό από κάμερες, ακούσαμε καταθέσεις, καταγράψαμε μαρτυρίες αλλά δεν προκύπτει κάτι μέχρι αυτή τη στιγμή. Αυτό μου δείχνει ότι ο Βαγγέλης ήθελε να εξαφανιστεί", καταλήγει ο κ. Τρομπούκης.