Ο ξενοδόχος έκρυβε πολύτιμη εικόνα και αρχαία στο εξοχικό του

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης βρέθηκε 43χρονος ξενοδόχος από τα Τρίκαλα, ενώ κατασχέθηκε θρησκευτική εικόνα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και αρχαιολογικά ευρήματα.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, κάτω από άκρα μυστικότητα σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με επιτυχία το μεσημέρι αστυνομική επιχείρηση στα ορεινά του Δήμου Πύλης. Εκεί, αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων, έχοντας ένταλμα έρευνας, προχώρησαν στην νομότυπη έρευνα εξοχικής οικίας 43χρονου Τρικαλινού ξενοδόχου λίγα μέτρα πιο μακριά από το ξενοδοχείο του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένη μια παλαιά θρησκευτική εικόνα και 5-6 αρχαιολογικά ευρήματα.

Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ενώ τα ευρήματα κατασχέθηκαν και άρχισε από το προσωπικό της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Τρικάλων η έρευνα για να προσδιορισθεί η χρονολογία των ευρημάτων και η αξία τους.

Οι πρώτες πληροφορίες του trikalanews.gr θέλουν την αξία της θρησκευτικής εικόνας να αποτιμάται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο 43χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Τρικάλων με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας.