Κρήτη: Έγινε μάνα στα 11 χρόνια της

Σοκ αποτελεί η είδηση που έγινε γνωστή μέσα από το Ράδιο Κρήτη και που έχει να κάνει με μία 11χρονη από τη Ρουμανία η οποία το βράδυ της Κυριακής, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στο ΠΑΓΝΗ!

Συγκεκριμένα, η 11χρονη με τη συνοδεία της μητέρας της, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο γιατί πονούσε η κοιλιά του μικρού κοριτσιού, λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Εκεί οι γιατροί, αναγκάστηκαν να της πάρουν το παιδί με καισαρική τομή, λόγω της ηλικίας της και λίγο αργότερα να το βάλουν στην κλινική με τα πρόωρα χωρίς ωστόσο το βρέφος να παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας.

Η ανήλικη μαμά και το μωρό, βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων, είναι καλά στην υγεία τους. Η οικογένεια όπως ανέφερε ακροάτρια του Ράδιο Κρήτη, είχε εγκατασταθεί στις Αγίες Παρασκιές και δεν αποκλείεται η εισαγγελική έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το 11χρονο κορίτσι έγινε κιόλας μητέρα, καθώς φαίνεται πως η εγκυμοσύνη της ίσως και να κρύβει καταστάσεις που θα πρέπει να ερευνηθούν με προσοχή.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Νίκο Χαριτάκη, η 11χρονη Ρομά από τη Ρουμανία, γέννησε με καισαρική τομή διότι αυτό επιβάλλει η ιατρική για την ηλικία της ενώ ο γιατρός που έκανε την επέμβαση είναι ο. κ. Ρελάκης, καθηγητής μαιευτικής και γυναικολογίας.

Πηγή: www.kriti.gr