Απολυμένος σχολικός φύλακας έβαλε τέλος στη ζωή του

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αυτοκτονία ενός απολυμένου σχολικού φύλακα από την περιοχή της Αγιυάς Αχαΐας.

Η κηδεία του αυτόχειρα, που "λύγισε" υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων και της ανεργίας, θα γίνει στις 11:00 της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία θα δώσουν το παρών και μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, συνάδελφοί του με τη στενή, αλλά και με την ευρύτερη έννοια στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Όπως έγινε γνωστό, στην κηδεία θα παραστεί και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει δρομολογήσει λεωφορεία από την Αθήνα για την Πάτρα, τα οποία αναχώρησαν στις 07:30 της Δευτέρας.

Η δημοτική Αρχή της πόλης της Πάτρας, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις.

"Θεωρούμε ότι η λύση στα αδιέξοδα που δημιουργεί για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα το άδικο, εκμεταλλευτικό κοινωνικοοικονομικό σύστημα που ζούμε, είναι ο αγώνας μέχρι την ανατροπή του.

Αγώνας προσανατολισμένος ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και τα κόμματά τους που με την πολιτική τους οδηγούν το λαό στη φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση με στόχο την καθημερινή αύξηση των κερδών των μονοπωλιακών επιχειρήσεων.

Δεσμευόμαστε ότι δεν θα υποχωρήσουμε από αυτή τη θέση.

Αυτόν το δρόμο θα ακολουθήσουμε σαν δημοτική Αρχή, ακόμα πιο αποφασιστικά".

Αντίστοιχα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην ανακοίνωσή της, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για την αυτοκτονία του απολυμένου Σχολικού Φύλακα στην περιοχή της Αγυιάς Πάτρας, όπως και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αυτόχειρα.