Έχασε δύο δάχτυλα ποδιού από τσίμπημα αράχνης!

Φαντάζει απίστευτο, μα είναι αληθινό!

Περιστατικό από τσίμπημα αράχνης το οποίο είχε σημειωθεί πριν από αρκετούς μήνες, είχε ως αποτέλεσμα το θύμα να χάσει δύο δάχτυλα του ποδιού του!

Το περιστατικό έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Ροδιακή", ο άτυχος άνδρας διέμενε σε χωριό της ανατολικής πλευράς του νησιού μας.

Πριν από δύο μήνες κι ενώ βρισκόταν σε ένα αγρόκτημά του για να εκτελέσει γεωργικές εργασίες, στην προσπάθειά του να φορέσει παπούτσια που βρίσκονται εκεί αρκετό καιρό, δεν είδε ότι μέσα σε αυτά βρίσκονταν μια μεγάλη αράχνη, με αποτέλεσμα να τον τσιμπήσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρχικά ο ίδιος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, αλλά στη συνέχεια επειδή είδε ότι το σημείο που είχε τσιμπηθεί είχε αρχίσει να πρήζεται και να παρουσιάζει έντονους πόνους.

Τότε, απευθύνθηκε στους γιατρούς οι οποίοι έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και προχώρησαν στην ενδεδειγμένη θεραπεία.

Παρά το γεγονός αυτό όμως, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και το αποτέλεσμα ήταν οι γιατροί να αναγκαστούν να του κόψουν τμήμα από τα δύο δάχτυλα του ποδιού του για να μην προχωρήσει περισσότερο το πρόβλημα.

Σήμερα ο συμπατριώτης μας, έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και συνεχίζει κανονικά να εργάζεται στην ύπαιθρο, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.