Η ασθενής πονούσε, ο γιατρός της έλεγε ότι δεν έχει τίποτα

Μία σοβαρή καταγγελία, που αφορά σε γυναικολόγο από την Αθήνα, αποκαλύπτει ιστοσελίδα στη Λαμία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία 33χρονη γυναίκα από τη Λαμία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της πόλης λόγω σηπτικού επεισοδίου που υπέστη, μετά από χειρουργική επέμβαση που της έκανε ο εν λόγω γυναικολόγος.

Όπως μεταδίδει το www.lamiafm1.gr, η 33χρονη απευθύνθηκε στον συγκεκριμένο γιατρό, αναφέρει το δημοσίευμα, γιατί της τον σύστησαν άτομα του οικογενειακού της κύκλου και η καταγωγή του είναι από τη Λαμία και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. 

Στη συνέχεια όμως, όπως καταγγέλλουν συγγενείς, η άτυχη κοπέλα επικοινώνησε με τον γυναικολόγο, παραπονούμενη ότι υπέφερε από ισχυρούς πόνους . Εκείνος την διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και της συνέστησε να λαμβάνει παυσίπονα. Όμως το πρόβλημα συνεχίστηκε και οι πόνοι έγιναν ανυπόφοροι.

Και πάλι, λένε οι συγγενείς, ο γυναικολόγος επέμενε ότι δεν τρέχει τίποτα και είναι θέμα ημερών να σταματήσουν οι πόνοι.

Βλέποντας ότι δεν έχει σημάδια βελτίωσης, η 33χρονη μετέβη στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να την υποβάλουν επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση, γιατί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε παρουσιάσει σήψη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το σηπτικό επεισόδιο οφείλεται σε ρήξη του εντέρου, που υπέστη η 33χρονη, μετά το αρχικό χειρουργείο.

Η κοπέλα νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της υγείας της θεωρείται πολύ σοβαρή έως κρίσιμη, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται να υποβληθεί και πάλι σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, οι συγγενείς της 33χρονης, που αναζητούν τον γυναικολόγο, υποστηρίζουν πως ο γιατρός έχει γίνει κυριολεκτικά άφαντος.