Άγρια ζώα κατασπάραξαν ηλικιωμένη

Τραγικό τέλος είχε η 74χρονη Ιορδάνα Κόλλια, που αγνοούταν από τις 29 Σεπτεμβρίου 2012, καθώς είχε εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής από το χωριό Θεοδωράκι Πέλλας.

Το μόνο στοιχείο που εντόπισε η αστυνομία ήταν ορισμένα από τα οστά της άτυχης ηλικιωμένης καθώς η σορός της έγινα βορά για τα άγρια θηρία της περιοχής. 

Η ηλικιωμένη έφυγε από το σπίτι της, όπου διέμενε με τη νύφη της και την ανηψιά της στο Θεοδωράκι, στις 29 Σεπτεμβρίου και από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της άρχισε να την αναζητά και όσο περνούσαν οι μέρες, η αγωνία κορυφώνονταν.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ηλικιωμένος βοσκός, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή, εντόπισε κάποια από τα οστά της μέχρι τότε αγνοούμενης, σε δασική περιοχή.

Σύμφωνα με το πόρισμα που εξέδωσε η ιατροδικαστής που εξέτασε την υπόθεση, το άψυχο σώμα της έμεινε εκτεθειμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ύπαιθρο με αποτέλεσμα να μην εντοπιστούν ούτε οι μύες της. Συγκλονισμένοι είναι οι συγκενείς και οι κάτοικοι του χωριού της ηλικιωμένης.