Έχασε 150.000 ευρώ στο ΚΙΝΟ και ξυλοφόρτωσε την υπάλληλο

Η τύχη ήταν με το μέρος του. Ο νεαρός παίκτης του ΚΙΝΟ, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα, ένιωθε πως ήταν η μέρα του. Αφού κέρδισε στην πρώτη κλήρωση πάνω από 7.000 ευρώ, πιάνοντας και τους 8 αριθμούς, αποφάσισε να συνεχίσει. Ζήτησε στην υπάλληλο του πρακτορείου να ποντάρει στα ίδια νούμερα 150 ευρώ, σύμφωνα με το mynews.gr.

Η κοπέλα αρνήθηκε να το κάνει, τη στιγμή που ο πελάτης του πρακτορείου την παρακαλούσε λέγοντάς της “κέρδισα πάνω από 7 χιλιάρικα, θα στα φέρω τα λεφτά”, καθώς δεν είχε τόσα χρήματα πάνω του εκείνη τη στιγμή και το ποσό που είχε κερδίσει δεν μπορούσε να το εισπράξει από το πρακτορείο.

Λίγη ώρα μετά, ως εκ θαύματος τα 8 νούμερα που ήθελε να ποντάρει ο παίκτης κληρώνονται για μία ακόμα φορά και τα περίπου 150.000 ευρώ που θα κέρδιζε φεύγουν μέσα από τα χέρια του, αφού η υπάλληλος δεν του είχε επιτρέψει να ποντάρει το ποσό που κέρδισε!

Τότε ο νεαρός γίνεται έξαλλος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρπαξε την υπάλληλο και άρχισε να την χτυπά! Η γυναίκα είχε μείνει άναυδη! Έγινε θύμα του παίκτη επειδή έκανε τη δουλειά της! “Δεν θα μπορούσε να γνωρίζει αν ο παίκτης επέστρεφε στο πρακτορείο με τα 150 ευρώ”, έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες.

Άλλοι πελάτες του πρακτορείου έπεσαν πάνω στον νεαρό που ήταν εκτός εαυτού και κατάφεραν να τον απομακρύνουν από την υπάλληλο. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν η υπάλληλος θα κινηθεί δικαστικά.