Στο νοσοκομείο από έκρηξη φιαλών αεροζόλ στη Νέα Ιωνία

Όλα έγιναν στις 15.10, όταν, από αμέλεια ενός 29χρονου νεαρού (ο αδελφός του δεν βρισκόταν στο σπίτι), o οποίος ξέχασε ένα σκεύος στην κουζίνα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά. Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Ιωνία του Βόλου.

Επειδή το δωμάτιο δεν αεριζόταν, η φωτιά εκτονώθηκε με αποτέλεσμα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας να σκάσουν δύο φιάλες αεροζόλ και να σημειωθούν τρεις μικρές εκρήξεις, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Επί τόπου πήγαν τρία οχήματα τη Πυροσβεστικής και 10 άνδρες, ενώ κινητοποίηση σήμανε και στην Αστυνομία, λόγω της έκρηξης, που ευτυχώς, πρόλαβαν να απομακρύνουν από το κουζινάκι φιαλίδια υγραερίου που υπήρχαν, χωρίς να σκάσουν.

Ένας 46χρονος άνδρας, που ήταν γείτονας και πήγε να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς, υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και ακολούθησε εισαγωγή του στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου. Αντιθέτως ο 29χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και ένας 68χρονος γείτονας που πήγε να βοηθήσει πήραν ήδη εξιτήριο.

Η φωτιά κατασβέστηκε στις 4 το απόγευμα, ενώ οι ζημιές υπολογίζονται σε περίπου 20.000 €. Σημειώνεται ότι με το άκουσμα των εκρήξεων δύο γείτονες πήγαν να βοηθήσουν τον 29χρονο ενοικιαστή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις. Ο 46χρονος, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο πήγε στο Νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του, ενώ ο ενοικιαστής και η ηλικιωμένος γείτονας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.