Εκπτωτική κάρτα για τους κατοίκους Φλώρινας και Πρέβεζας

Μια κάρτα που προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, καταλύματα και υπηρεσίες εστίασης θέτουν σε ισχύ τα επιμελητήρια Φλώρινας και Πρέβεζας, στο πλαίσιο της εφαρμογής διμερούς συμφωνίας για την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού. Οι κάτοχοι της κάρτας, μπορούν να επωφεληθούν χειμώνα - καλοκαίρι από εκπτώσεις 30 έως 40% σε ό,τι αφορά τη διαμονή σε τουριστικές μονάδες και 10% σε ό,τι αφορά είδη εστίασης (φασόλια, πιπεριές, κρασιά και γλυκά κουταλιού από την πλευρά της Φλώρινας και ψάρια, εσπεριδοειδή και άλλα προϊόντα από την πλευρά της Πρέβεζας).

"Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να ενισχύσουμε τον εσωτερικό τουρισμό και να αντιμετωπίσουμε τη διαρροή τουριστικού ρεύματος που είχε παρατηρηθεί πρόσφατα προς την Οχρίδα της ΠΓΔΜ" σημειώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, Σάββας Σαπαλίδης.

Διευκρινίζει, άλλωστε, ότι την κάρτα μπορεί να την προμηθευτεί ο καθένας δωρεάν, χωρίς να υπάρχει προϋπόθεση να είναι απαραιτήτως κάτοικος της Φλώρινας ή της Πρέβεζας. "Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητήριων θα προωθήσουμε την κάρτα σε ολόκληρη τη χώρα. Η συνεργασία ξεκίνησε από τις δύο περιοχές που συνδέονται μεταξύ τους με την Εγνατία Οδό, ωστόσο είναι ανοιχτή και δεν στοιχίζει απολύτως τίποτε στις επιχειρήσεις να εγγραφούν και στους καταναλωτές να την αποκτήσουν" αναφέρει.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναρτηθούν στα καταστήματα των δύο περιοχών ενημερωτικές αφίσες με οπτικό υλικό από τις αντίστοιχες πόλεις ενώ σχεδιάζεται να λειτουργήσει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στις σελίδες των επιμελητηρίων, υπηρεσία ενημέρωσης για τις υπηρεσίες στις οποίες παρέχονται εκπτώσεις. Την ίδια στιγμή προετοιμάζεται ένα ακόμη ελκυστικό πακέτο προσφορών που αφορά τον εκπαιδευτικό τουρισμό και απευθύνεται σε σχολεία και εκπαιδευτικές μονάδες.