Εξιτήριο για το 10χρονο αγοράκι από το Κορδελιό

Σημαντικές πιθανότητες υπάρχουν να δοθεί εξιτήριο ακόμα και σήμερα στο 10χρονο αγόρι, το οποίο απεγκλωβίστηκε το πρωί της Δευτέρας από διαμέρισμα που τυλίχτηκε στις φλόγες στην οδό Τραπεζούντος στο Κορδελιό.

Μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται προληπτικά αφού δεν φέρει εγκαύματα. Σε περίπτωση, κατά την οποία το ιατρικό επιτελείο κρίνει ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο δεν αποκλείεται να λάβει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σε ό, τι αφορά στον 25χρονο  που απεγκλωβίστηκε μαζί του κι από το Παπαγεωργίου έχει μεταφερθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Παπανικολάου τα μηνύματα δεν είναι αντίστοιχα θετικά. Έχει υποστεί εγκαύματα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%, ενώ η κατάστασή του αν και παραμένει σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν φαίνεται να έχει θετική εξέλιξη μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο νεαρός παραμένει διασωληνομένος .

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνουν οι κηδείες του 2χρονου αγοριού και της 65χρονης γιαγιάς του, οι οποίοι  δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από την πυρκαγιά,  που φέρεται να προκάλεσε ο 70χρονος παππούς της οικογένειας που περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα πριν αυτοπυρποληθεί και ο ιδιος.