Πάτρα: Απορριμματοφόρο έλιωσε σκυλάκι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Καστρίτσι με θύμα ένα σκυλί.

Σύμφωνα με καταγγελίες, το πρωί ένα απορριμματοφόρο πήρε μαζί με τα σκουπίδια και ένα ζωντανό σκυλί που βρισκόταν περιέργως μέσα στον κάδο απορριμμάτων.

Όπως γράφει το dete.gr, οι γονείς και οι μαθητές κοντινού σχολείου που είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς αλλά αυτοί δεν σταμάτησαν.

Η καταγγελία αναφέρει πως οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου είχαν δει το ζώο.

Οι γονείς τους φώναζαν και τους παρακαλούσαν να το κατεβάσουν.

Μάλιστα ο υπάλληλος του Δήμου άρχισε να... μιλά με το ζώο και του έλεγε να κατέβει μόνο του! "Δεν κατεβαίνεις; τώρα θα δεις" του είπε και αμέσως μετά άδειασε και τον επόμενο κάδο κι έβαλε μπροστά το μηχάνημα. Οι γονείς άκουσαν το ζώο να ουρλιάζει, το είχαν λιώσει.

Ο υπάλληλος ισχυρίστηκε πως το ζώο ηταν άρρωστο! Ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων θα καταθέσει μήνυση κατά των υπαλλήλων και παντός υπευθύνου.

O Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την καταγγελία που αφορά την εκτέλεση σκύλου από υπαλλήλους του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, εξέφρασε την οργή του για το καταγγελλόμενο γεγονός και ζήτησε άμεσα να κληθεί σε απολογία το συνεργείο του απορριμματοφόρου και στη συνέχεια να διενεργηθεί τάχιστα ΕΔΕ, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.