Σε καλύβα κρύβονταν τρεις Αλβανοί σεσημασμένοι κακοποιοί

Πλούσια δράση σε ληστείες και διαρρήξεις είχαν αναπτύξει, ως φαίνεται από τα σχετικά ευρήματα, οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί που εντοπίστηκαν μέσα σε καλύβα όπου κρύβονταν στην Καβάλα.

Το άντρο τους αποκάλυψαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ελευθερούπολης.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου οι τρεις αλλοδαποί έδεσαν και λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, σε χωριό του νομού.

Η έρευνα για τη διαλεύκανση της δράσης τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς υπάρχουν πολλές ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή, που εκτιμάται ότι σχετίζονται με αυτούς.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε λίγες ώρες τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 20, 20 και 22 χρόνων που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, μέσα στην καλύβα στην οποία κατοικούσαν κρυμμένη μέσα στα δέντρα στη δασική περιοχή του Παγγαίου όρους. Εκεί βρήκαν μια  κουκούλα full–face, τρία ζευγάρια γάντια, τρεις λάμες από σιδεροπρίονο, ένα τσεκούρι, ένα  καλέμι, δυο καπέλα, ένα φακό, ένα κατσαβίδι και ένα σακίδιο.

Οι νεαροί Αλβανοί ομολόγησαν ότι αυτοί είχαν ληστέψει με την απειλή μαχαιριών το ζευγάρι των 80χρονων, στο σπίτι των οποίων εισέβαλαν ξεκολλώντας τα κάγκελα ενός παραθύρου. Τους έδεσαν με σχοινί, άρπαξαν 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν μόνο 50 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες, ενώ ήδη δρομολογήθηκε η απέλασή τους.