Έχασε τη ζωή του από ουίσκι για ένα στοίχημα !

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Αιανής η απίστευτη είδηση πως 40χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχασε τη ζωή την Τρίτη το βράδυ, την ώρα που προσπαθούσε να πιεί ένα…ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι, σε καφέ-μπαρ του χωριού.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, όταν μια παρέα έβαλε στοίχημα για το ποιός θα μπορέσει να πιεί πιο γρήγορα ένα ολοκληρο μπουκάλι ουίσκι! Ο 40χρονος ήταν ο μόνος που συνέχισε, καθώς οι φίλοι του σταμάτησαν, και σε ένα τέταρτο της ώρας είχε καταφέρει να πιεί σχεδόν ένα μπουκάλι! Όμως λίγο αργότερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου δυστυχώς και κατέληξε, σε ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό!

Το πρωί έγινε και η νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Τα στοιχεία της νεκροψίας μιλούν για οξύ έμφραγμα του μυκοκαρδίου.

Ο ιατροδικαστής Γιάννης Φούντος πως ο άτυχος άντρας είχε πρόβλημα με την καρδιά του το οποίο ίσως δε γνώριζε, σημειώνοντας πως "Επιβαρύνεται ο οργανισμός από μεγάλη ποσότητα αλκοόλ".

Ο ίδιος προσέθεσε πως φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση προσθέτοντας ότι "δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συνέβη και εάν έφτασε στα όρια του αλκοολικού κώματος. Φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του. Πάντως μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει και στο θάνατο".