Οι Boney M στην τελετή λήξης του Πατρινού καρναβαλιού

Οι θρύλοι της ντίσκο, θα παίξουν για πρώτη φορά στο κοινό της Πάτρας και στους καρναβαλιστές της

Στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού θα δώσουν το παρών, σύμφωνα με το patrasevents.gr, το θρυλικό συγκρότημα της disco που μεσουράνησε την δεκαετία του ’70 και του ’80 , οι Boney M.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η συμφωνία έχει «κλείσει» και οι συζητήσεις που ήταν σε προχωρημένο στάδιο εδώ και αρκετό καιρό, είχαν αίσιο τέλος. Η τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου, στον μώλο της Αγίου Νικολάου και πρόκειται να είναι όπως κάθε χρόνο φαντασμαγορική, με τους Boney M. να δίνουν ένα διαφορετικό κύρος στην όλη εκδήλωση.

Oι Boney M. είναι ένα γερμανικό συγκρότημα που έγραψε την δική του ιστορία την εποχή της Disco, με τον Μπόμπι Φάρελ, τον μοναδικό τραγουδιστή της μπάντας, με την εκκεντρική του παρουσία και τις απαράμιλλες χορευτικές του ικανότητες να κάνει διεθνείς επιτυχίες.

Ο Μπόμπι Φάρελ έχοντας αποχωρήσει από το συγκρότημα από το 1981, κάνοντας σόλο καριέρα στη συνέχεια, βρέθηκε νεκρός το 2010, στην Ρωσία, κατά την διάρκεια περιοδείας του. 

Ωστόσο, οι Boney M. έχοντας κάνει από τότε αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του συγκροτήματος, παραμένουν ένας «μύθος», ένα πραγματικό φαινόμενο στην Ευρώπη, με εκατομμύρια singles.

Είναι από τα λίγα συγκροτήματα που έχουν παίξει στην πρώην Σοβιετική Ένωση, το οποίο πλέον θα παίξει για πρώτη φορά στο κοινό της Πάτρας και στους καρναβαλιστές της.