Ο Καμμένος δεν προσγειώθηκε ποτέ στην Κω!

Περιπετειώδες ήταν το ταξίδι του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου  με προορισμό την Κω. 

Δεκάδες κάτοικοι σε διάφορα σημεία του νησιού βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το προσφυγικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας στο νησί, δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο, καθώς όταν έγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, ξεκίνησαν επεισόδια, με τους αστυνομικούς να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν. Η ατμόσφαιρα έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποπνικτική και για λόγους ασφαλείας, ο πιλότος έκανε στροφή προς της Λέρο...

Παρόλ' αυτά σε δελτίο τύπου που εξέδωσε λίγοι μετά τις 12.00 την Τετάρτη το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφέρεται πως ο κύριος Καμμένος επισκέφθηκε κανονικά την Κω για να αναχωρήσει στη συνέχεια για τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο. 

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα:

"Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Συντονιστής του Κεντρικού Οργάνου Διαχείρισης Μεταναστευτικού Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκαν την Κω, όπου επιθεώρησαν τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

Στη συνέχεια επισκέπτονται τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο".