Με το ταχυδρομείο απολύουν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Ταχυδρομικώς καταφθάνουν τα έγγραφα απόλυσης για τους εργαζομένους στην ΕΡΤ. Την ψυχρολουσία πήρε τεχνικός της ΕΡΑ Ηρακλείου, το πρωί, καθώς ανοίγοντας την πόρτα του βρήκε το φάκελο στο κατώφλι.

Μέσω της επιστολής ο τεχνικός ενημερώνεται για τη λύση της σύμβασης έργου με την ΕΡΤ καθώς και για την καταβολή της αποζημίωσής του - η οποία δεν προσδιορίζεται - σε δύο δόσεις. Επίσης, σύμφωνα με το cretalive.gr επισημαίνεται η υποχρέωσή του να παραδώσει τον εξοπλισμό που έχει "χρεωθεί" στο όνομά του.

Έναντι της νόμιμης αποζημίωσης, που δικαιούστε, αναφέρεται στο κείμενο, θα σας καταβληθούν αποδοχές δυο μηνών. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι μέχρι την παράδοση των παντός είδους περιουσιακών στοιχείων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της, τα οποία βρίσκονται στην κατοχή σας και για τα οποία είστε υπεύθυνος-η στο πλαίσιο των καθηκόντων που απορρέουν από την εκτέλεση της λυθείσας σύμβασής σας, τον κανονισμό και κάθε σχετική γενική ή ειδική ανάθεση καθηκόντων, εξακολουθείτε να έχετε την ευθύνη και υποχρεούστε στη διαφύλαξη τους. Τα έγγραφα δεν έχουν ούτε σφραγίδα ούτε και υπογραφή.