Ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ σκέφτεται να δουλέψει στο εξωτερικό !

Να φύγει στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση ενός ελληνικού ομίλου επιχειρήσεων σκέφτεται σοβαρά ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φράγκος Φραγκούλης, όπως δηλώνει στην εφημερίδα Real News.

“Η σύνταξή μου δεν αρκεί για να τα βγάλω πέρα. Θα δούμε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος, αρνήθηκε μια σοβαρή θέση στο κράτος που θα του έδινε μισθό για μια αξιοπρεπή ζωή, όμως έθεσε ως προϋπόθεση για κάτι τέτοιο να αμβλυνθούν οι μειώσεις των μισθών από τον επαγγελματία οπλίτη μέχρι τον στρατηγό, που είναι της τάξεως του 41%-54% στους μισθούς και άνω του 65% στις συντάξεις.

“Αυτό που συμβαίνει στο στράτευμα είναι πέραν του μέτρου. Μοιάζει με σφαγή. Ασφαλώς το χρέος όσων έχουν ταχθεί να φυλάνε την πατρίδα δεν επηρεάζεται. Όμως πρέπει να ζήσουν και αυτοί με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια”, τονίζει ο Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος σχολιάζει και τις εξελίξεις στην Τουρκία.

“Ο Ερντογάν είναι πανέξυπνος, δυνατός ηγέτης που εκμεταλλεύτηκε την έσχατη εξαθλίωση που υπέστη η Τουρκία από την επέλαση του ΔΝΤ. Το κόμμα του Ερντογάν εξαπλώθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Τουρκίας. Η τομή ήταν βαθιά. Ελέγχει τα ισλαμικά λύκεια, τις ακαδημίες, τις μυστικές υπηρεσίες, τη Δικαιοσύνη, εξουδετέρωσε το βαθύ κράτος με τρόπο γοργό και αποτελεσματικό και επέβαλε ένα ήπιο Ισλάμ”.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει, αυτό που είναι απρόβλεπτο είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν τα έβαλε με τη φύση και τον έρωτα. “Δεν είναι λίγο να συλλαμβάνονται οι νέοι επειδή φιλιούνται ή χαϊδεύονται στους δρόμους ή στο μετρό”, σχολιάζει.