Το πρόγραμμα δράσεων της Δευτέρας από τους απολυμένους της ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι πλούσιες δράσεις των απολυμένων της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Σύνθημα των απολυμένων παραμένει το παρακάτω: "Να κρατήσουμε ζωντανή τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση". Από τις 11:00 της Δευτέρας έως τις 17:00 και ανά μία ώρα οι παραγωγοί των Ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ "εναλλάσσονται στα decks σε μοναδικά μουσικά ταξίδια".

Από τις 17:00 και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση με δημοσιογράφους για το θέμα της ανεργίας, των απολύσεων και της "εργασιακής ομηρίας με εργαζόμενους απλήρωτους". Στη συζήτηση θα συμμετέχουν μέλη από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, καθηγητές, εργαζόμενοι σε άλλους κλάδους, απολυμένοι άλλων εταιρειών και μέλη του ΠΑΜΕ.

Μετά τις 18:00, μουσική συντροφιά στους διαδηλωτές θα κρατούν οι: Χορωδία ΕΡΤ, Ζωή Τηγανούρια, Βασιλική Καρακώστα, Λυδία Μπουντούνη, Κωνσταντίνος Μπουντούνης, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Θέμης Ανδρεάδης, Γλυκερία, Locomondo, Magic de Spell, Θοδωρής Κοτονιάς, Κουαρτέτο Γιώργου Χατζηκαλέα, Λευτέρης Χριστοφής και Γιώργος Ψυχογιός.

Επίσης, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα θα ερμηνεύσει Νίκο Σκαλκώτα, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής θα ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη και ο Χρήστος Λεοντής θα ανέβει στη σκηνή με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, μαζί με το Νίκο Ξυδάκη.