Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αναμένουμε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013. Τα φαινόμενα στην περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου θα είναι τοπικά έντονα, ενώ σταδιακά από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά ηπειρωτικά, 6 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 24 βαθμούς Κελσίου στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά - νοτιοδυτικά, με ένταση από 5 έως 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από το βράδυ, ενώ ισχυροί δυτικοί άνεμοι έως και 8 μποφόρ θα πνέουν και στην περιοχή του Κορινθιακού. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι, 4 έως 6 και τοπικά στα βορειοανατολικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά, με ένταση από 6 έως 7 μποφόρ, ενώ τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά θα είναι νοτιοανατολικοί πολύ ισχυροί, έως και 9 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, στο weather.gr.