Ελαφροχέρηδες υπεράνω υποψίας κλέβουν επιβάτες στα μέσα μεταφοράς

Υπεράνω πάσης υποψίας είναι συχνά οι... ελαφροχέρηδες που βουτάνε πορτοφόλια ή ότι άλλο βρουν από ανυποψίαστους επιβάτες στα μέσα μεταφοράς.

Τη δική του ιστορία, μοιράστηκε μαζί μας ένας αναγνώστης του news.gr.

Το περιστατικό συνέβη μέρα- μεσημέρι σε συρμό της γραμμής 3 του μετρό, μεταξύ των σταθμών Μέγαρο Μουσικής- Σύνταγμα.

Όπως λοιπόν μας αναφέρει ο αναγνώστης, “στη διάρκεια της διαδρομής άκουσα βρισιές και φωνές .Γύρισα να δω και ήταν ένας ηλικιωμένος που φώναζε επειδή ένας ψηλός περίπου 35 χρονών θα ήταν, που φόραγε κουστούμι! Του έψαχνε τις τσέπες. Τον προειδοποίησε ο ηλικιωμένος ότι όταν θα σταματήσει το μετρό στο Σύνταγμα να μη τολμήσει να φύγει. Οταν άνοιξαν οι πόρτες ο κλέφτης προσποιήθηκε ότι θα μείνει όμως τελευταία στιγμή πήγε να μπει ξανά στο βαγόνι στο οποίο βρισκόμασταν. Ο θαρραλέος ηλικιωμένος τον τράβηξε και έτσι έκλεισαν οι πόρτες και έμεινε απ' έξω. Τοτε άρχισε να τρέχει σαν τρελός προς τα σκαλιά για να βγει από το σταθμό. Εγώ τότε άρχισα να τον κυνηγώ από πίσω φωνάζοντας κλέφτης. Μετά από περίπου 10 δευτερόλεπτα ήμουν ακριβώς πίσω του και τότε ένα παλικάρι μπήκε μπροστά του και με τη βοήθεια του και τη βοήθεια ενός ακόμη που επενέβη μπορέσαμε να τον ακινητοποιήσουμε παρά τις προσπάθειες του να μας ξεφύγει. Μέσα σε ένα λεπτό ήρθε ένας αστυνομικός και τον παρέλαβε”.

Όπως μας αναφέρει συγκινητική ήταν η στήριξη και οι επευφημίες του κόσμου. Ενώ – όπως λέει- θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πολύ συχνά, οι κλέφτες είναι πολύ προσεκτικά ντυμένοι και δεν κινούν τις υποψίες.

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μοιράστηκε την ιστορία μαζί μας.