Ξεκίνησε η πορεία των απεργών του μετρό

 Έξω από το σταθμό του μετρό Άγιος Αντώνιος έφτασε η πορεία των απεργών και οργανώσεων που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους.

Οι συγκεντρωθέντες φωνάζουν συνθήματα κατά της ένταξής τους στο ενιαίο μισθολόγιο, ενώ έκαψαν και δύο χαρτιά επίταξης. Εν τω μεταξύ λίγο τις 3 το μεσημέρι ξεκίνησε να λειτουργεί το μετρό, ενώ τα δρομολόγια προς το παρόν κινούνται με ρυθμούς σαββατοκύριακου.

 
Ομάδα περίπου 15 ατόμων από τους απεργούς εργαζομένους του μετρό μπήκε στο κέντρο ελέγχου στον "Άγιο Αντώνιο" και κόλλησε χαρτιά με τα οποία ανακοίνωναν ότι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη.
Προς το παρόν πάντως οι συρμοί του μετρό κινούνται κανονικά.

Νωρίτερα το news.gr είχε μεταδώσει

Ξεκίνησε η πορεία των απεργών του μετρό, οι οποίοι ξεκίνησαν πριν από λίγο από το αμαξοστάσιο στα Σεπόλια όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι από νωρίς το μεσημέρι, διαμαρτυρόμενοι για την επίταξή τους και ζητώντας να εξαιρεθούν από το ενιαίο μισθολόγιο, οι οποίοι αυτή την ώρα κατευθύνονται προς το μετρό Άγιος Αντώνιος.
 
Κλειστό είναι το ρεύμα που κινείται η πορεία των απεργών και των ανθρώπων που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι.