Απολογείται τη Δευτέρα ο 52χρονος «τυφλός» βιαστής της Δάφνης

Στο βίντεο της φρίκης εμφανίζεται να κακοποιεί την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε

Στον τακτικό ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ο 52χρονος , ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς το μεσημέρι της Πέμπτης και κατηγορείται ότι κράτησε σε ομηρεία, βασάνισε και βίασε νεαρή φοιτήτρια στο σπίτι του, στη Δάφνη για μία ημέρα, ενώ παράλληλα κατέγραφε τις πράξεις του σε βίντεο. 

Το υπόγειο διαμέρισμα στην οδό 'Οθωνος 64 στη ήταν παγιδευμένο με κάμερες, ένα διαμέρισμα τύπου Big Brother, καθώς ο άνδρας σε πολλά σημεία είχε τοποθετήσει σταθερές αλλά και κινητές κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους. Επίσης διέθετε ειδικά γυαλιά αλλά και ερωτικά βοηθήματα.

Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και ερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο 52χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο που κατέγραψε ο 52χρονος, εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε. 

Ο 52χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως είχε σχέσεις με την κοπέλα. «Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε την Παρασκευή, βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κοπέλα βρέθηκε δεμένη στο σπίτι του.

Οταν ρωτήθηκε γιατί το κορίτσι βρέθηκε να υποφέρει και να κλαίει, απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με επιφύλαξη τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είναι τυφλός. Προς το παρόν, δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του ωστόσο δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

-Βιασμό κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα)

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)